Bine Ati Venit la Willow Residence

Experimenteaza o viata mai buna!

 • Willow Residence a debutat pe piața imobiliară în 2020 cu un scop bine definit: dezvoltarea de locuințe moderne de lux. Majoritatea proiectelor noastre sunt situate la nord de București, în imediata vecinătate a cartierului Pipera.

 • S-a pus accentul pe confort, calitate, eficientizarea spatiului si libertatii de miscare, astfel spatiile sunt inteligente si eficient proiectate se se adapteze stilului tau de viata.

 • Unitati

  10

 • Locuri Parcare

  20

 • Spatii Verzi

  400

 • Suprafata Construita

  2700

Cu ce difera Willow Residence

obiectivele și misiunea noastră

Calitate

Construcții de calitate, construite cu materiale de ultimă generație, care odată experimentate pot deveni casa la care visezi.

Personalizare

Casele sunt predate complet finisate la alegerea clientului: pardoseli, plăci ceramice și uși de interior.

Investitie

Raportul calitate-preț într-o zonă în continuă dezvoltare va asigura investiția în timp.

Te bucuri de confort crescut prin integrarea unor finisaje premium in viitoarea ta locuinta, alese de tine si asigurate de noi.

De la finisajul pardoselilor, obiectele sanitare si usile de interior, pana la iluminatul si sistemul inteligent integrat, ai posibilitatea de a personaliza viitoarea ta locuinta.

Despre Noi

Spatii de locuit de vis adaptate stilului tau de viata. Într-o locație ideală, lângă autostrada A3, Willow Residence oferă zece case de lux, cu facilități și facilități moderne.

Informatii Contact

© Willow Residence 2021, Toate drepturile rezervate.